Ράδιο Κόσμος [erc.gr] – Ηλεκτρονικά Είδη, Βόλος

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1981 από τον Κωνσταντίνο Ξάνθη.

Πρωταρχικός σκοπός της ήταν η επισκευή τηλεοράσεων και κεραιών, στην συνέχεια όμως επεκτάθηκε και στο εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών και ξεχώρισε για την εξειδίκευση της στην λήψη δορυφορικών και επίγειων συστημάτων σε όλο το νομό Μαγνησίας.

Πλέον, στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται ο υιός του κ. Ξάνθη, Ξάνθης Ιωάννης, συνεχίζοντας το έργο που παρέλαβε με τον ίδιο ζήλο.

Στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πάνω από 5.000 κωδικούς προϊόντων σε άμεση διαθεσιμότητα και μοναδικές τιμές. Ηλεκτρονικές συσκευές εικόνας και ήχου (τηλεοράσεις, tablets, smartphones, ραδιόφωνα), λευκές συσκευές, προϊόντα επίγειας και δορυφορικής λήψης, κεραίες τηλεόρασης, συστήματα ασφαλείας, συναγερμούς και κάμερες παρακολούθησης, λάμπες και ηλεκτρολογικό υλικό, καλώδια – αντάπτορες, μπαταρίες, και αξεσουάρ παντός τύπου.

Επιπροσθέτως, για όλη τη Θεσσαλία, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει και σας παραδίδει υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας (κάμερες), επίγειων και δορυφορικών κεραιών για τηλεοπτική λήψη. Για περισσότερες πληροφορίες και ακριβή κόστη εγκαταστάσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 24210 – 25066.

Στο Ράδιο Κόσμος προτέρημα μας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη, αφού ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι η αρχή και το τέλος της επιτυχίας!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωση και υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια!

Βρείτε μας στον Χάρτη!

Προτέρημα μας η Εξυπηρέτηση και η Ικανοποίηση των Πελατών μας – Δείτε τα Πρόσφατα Έργα μας.

Υψηλής Ποιότητας Εγκαταστάσεις Συστημάτων Ασφαλείας και Επίγειων και Δορυφορικών Κεραιών.